4 Oct

Ku po i kaloni mbrëmjet e vjeshtës?

Hotel Prishtina ju ofron një ambient shumë të ngrohtë, në çmimin e dhomës përfshihet mëngjesi, pishina e brendshme,fitnesi dhe sauna.Ju mirërpesim.Where are you spending your autumn evenings?Hotel Prishtina offers you a very warm environment, the price of the room includes breakfast, swimming pool,fitness and sauna.We welcome you.For reservations:www.hotel-prishtina.com+383 38 611 611 [email protected]